Tuna hedhur poshtë pohimet se ajo qenka biseksuale

04 tunadiv 0406111350 4 Tuna hedhur poshtë pohimet se ajo qenka biseksualeKëngëtarja e njohur nga Shkupi, Altuna Sejdiu e ka pranuar ndarjen nga tashmë ish-bashkëshorti i saj, Rilind Reka. Megjithatë, ajo ka hedhur poshtë pohimet në medie se shkak i ndarjes është se ajo qenka biseksuale. Në një intervistë për Alsatin, Tuna tha se ka arsye të tjera të ndarjes.

“Po, jam ndarë. Ky është prononcimi im i parë dhe i fundit për këtë çështje dhe s’dua të flasë më për ndarjen time apo të jap detaje. Se nga kush joshem unë, këtë e di mirë publiku”, ka thënë Tuna për Alsat-m.

Ajo u martua vitin e kaluar dhe së bashku me Rilindin ishin të vendosur në Prishtinë për të jetuar, por martesa nuk zgjati gjatë.

Shoqeria jote nuk e din, Shpërndaje tani!
  • more Tuna hedhur poshtë pohimet se ajo qenka biseksuale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>