Tuna edhe pse e martuar ka mendjen te femrat

altuna sejdiu tuna Tuna edhe pse e martuar ka mendjen te femratKohët e fundit edhe VIP-at shqiptarë po i përshtaten më së miri modës së të huajve, duke shfaqur hapur prirjet e tyre biseksuale. Ka nga ata që pranojnë të dalin në Tv dhe të shfaqin hapur homoseksualitetin e tyre, siç bëri Klodi i ‘BB’, ndërkohë që të tjerë zgjedhin të luajnë me këtë pjesë, duke lënë hapur dyshimet në publik, nëpërmjet sjelljeve ambigue, siç prej kohësh bën këngëtarja Rezarta Shkurta, e cila edhe pse e martuar prej dy vitesh, nuk nguron të dalë vazhdimisht në publik me skena të nxehta puthjesh dhe përqafimesh me vajza. Më e fundit është këngëtarja Tuna, e cila edhe pse pak muaj më parë kurorëzoi dashurinë e saj në martesë, sërish e ka të vështirë t’i rezistojë shikimeve dhe provokimeve të vazhdueshme me persona të të njëjtit seks. Këtë që sapo thamë e vërtetojnë më së miri edhe fotot e mësipërme, ku në çdo rast duken qartë shikimet sensuale, gati-gati erotike që ajo shfaq përball çdo vajze që ka përpara. Madje nuk ajo nuk ka nguruar të realizojë edhe një set fotografik, ku Tuna shfaqet në poza intime me një tjetër vajzë, duke ngjallur kështu mjaft dyshim për prirjet e saj biseksuale.

Shoqeria jote nuk e din, Shpërndaje tani!
  • more Tuna edhe pse e martuar ka mendjen te femrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>