Rozana Radi në garë me Çiljetën!

Këngëtarja e suksesshme Rozana Radi zgjidhet imazh i një kompanie të njohur birre në vend. Më e hijshme se kurrë, me gjoksin tejet provokues tashmë, Rozana vjen për t’i provokuar të gjithë.

normal rozanaradi13 Rozana Radi në garë me Çiljetën!

Përzgjedhja e saj mes shumë femrave të bukura e të njohura gjithashtu, duket se i ka kushtuar pak si shumë kompanisë. Rozana bëhet tashmë këngëtarja e dytë që përdoret si imazh i një birre. Më parë e ka provuar kolegia e saj, Çiljeta Xhilaga, e cila dhe vijon të jetë imazh i një birre.

Secila prej kompanive do të dalë më e fituar, këtë do të na duhet shiko-jmë në fund të vitit, kur të bëhen dhe bilancet e shitjeve. (Bluetooth)

normal ciljetasuper Rozana Radi në garë me Çiljetën!

Shoqeria jote nuk e din, Shpërndaje tani!
  • more Rozana Radi në garë me Çiljetën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>