Meda publikoi albumin dhe video klipin e ri “Mos Gabo”

meda Meda publikoi albumin dhe video klipin e ri “Mos Gabo”Këngëtari i njohur Kosovar, Meda ka publikuar albumin e ri të quajtur Mos Gabo. Ai njëkohesisht ka publikuar edhe videon e tij më të re me po të njejtin titull.

Albumi i Meda-as përmban 10 këngë. Sipas parishikimeve të para albumi është pritur shum mir nga adhuruesit e tij dhe edhe njëher konfirmon se sa I dashur është ky këngëtar për rinin e Kosovës.

Kurse për video klipin e ri Meda ashtu si shum këngëtar tjerë Kosovar, ka zgjedhur produksionin mjaft të njohur nga Shqipëria “Max Production”. Gjirimet e klipit janë bërë në Shqipëri.

Nëse dëshironi që të shkarkoni albumin e Med-ës atëher klikoni këtu , ndërsa nëse dëshironi që ta shikoni video klipin e tij, klikoni këtu.

Shoqeria jote nuk e din, Shpërndaje tani!
  • more Meda publikoi albumin dhe video klipin e ri “Mos Gabo”

One thought on “Meda publikoi albumin dhe video klipin e ri “Mos Gabo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>