Big Brother Albania 4: Marieli dhe Mirjeta, bëjnë seks (VIDEO)

marieli Big Brother Albania 4: Marieli dhe Mirjeta, bëjnë seks (VIDEO)
Dhe më në fund edhe kjo ndodhi në Big Brother Albania 4. Pas shum qifteve që u krijuan që nga edicioni i 1 e deri tek edicioni i 4, duket se këta të edicionit të Big Brother Albania 4 janë shum më tepër të “shkathët”.
Qifti shum i përfolur Mariel dhe Mirjeta më në fund thyen tabunë dhe quan lidhjen e tyre shum përpara, duke bërë seks në Big Brother Albania 4, kuptohet në syrin e tër Shqipëtarëve. Seksi ndërmjet Marielit dhe Mirjetes ka ndodhur me 16 Mars diku ka ora 03:20.
Nuk besoni??? okey ne kemi edhe fakte për këtë që flasim. Mbasi do ta shiqoni videon, se besoj që do keni më dyshime.
Ja dhe video:

Shoqeria jote nuk e din, Shpërndaje tani!
  • more Big Brother Albania 4: Marieli dhe Mirjeta, bëjnë seks (VIDEO)

3 thoughts on “Big Brother Albania 4: Marieli dhe Mirjeta, bëjnë seks (VIDEO)

  1. ooo Zotiii ju vraft e pa ju vra mus e loft..ly bajati marieli po ruhet mos pe sheh ndokush ne dhom a nuk pe mendon se krejt shqiptart edhe Zoti jon tu e pa..ishalla dalni dyt sa ma shpejt se jeni dy gaca te mluta dhe ndikoheni shpejt nga te tjeret ncncncncncnc Zoti ju vraft

  2. OO boll tarak koke kallxu si na llapjonttt ama rrehja ma fortt palloje deri ne maxx Mani nga llapii :D

  3. valla boll mir japaske rre pidhin veq tisha kan un ven tanin pa jakisha rre mir pidhins ekisha lshu hiq tan naten ekisha qi panal hiq ja jakisha bo bajat ja hiq nuk isha munu ema sikish ra men ksaj muqi me kerkan hiqq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>